KAMUOYUNA DUYURU
Tarih: 6.02.2019| Okunma Sayısı: 1035

Türkiye Barolar Birliği Başkanımız Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun Rize Barosu ziyareti sırasında tüm siyasi partilerin il başkanlıklarının, kendisine eşlik eden Rize, Trabzon, Bayburt, Erzurum, Erzincan, Gümüşhane, Ordu, Giresun Barosu Başkanı ve yöneticilerinin de katılımı ile gerçekleştirilen ziyaret nedeniyle bazı delegelerin farklı söylemlerle polemik konusu yaptığını görmüş bulunuyoruz.

Başkanımızın ve ziyarete eşlik eden meslektaşlarımızın açıklamalarından ziyaretin amacının toplumsal barışa katkı koymak olduğunu ve ne yazık ki toplumun her kesiminde ve hatta kendi meslek alanımızda da yaşadığımız şiddet sarmalına dikkat çekilmiş ve bu anlamda siyaset yapanlara ve onların vasıtası ile tüm topluma yerel seçimler öncesi bir mesaj verilmek istendiği samimiyetle dile getirilmiştir.

Bu ziyareti bir araç kabul ederek  çatı örgütümüz T.B.B. Başkanımız  Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU’ na karşı eleştiri amacını aşan sistemli bir saldırı başlatılması kabul edilemez.

Bu tür davranışların sadece ve sadece mesleğimize ve meslek örgütlerine zarar vereceği kuşkusuzdur.

Bu konuda, çatı örgütümüz T.B.B Başkanımız Av.Prof.Dr.Metin FEYZİOĞLU’nun yanında olduğumuzu kamuoyuna saygıyla bildiririz.

Sinop Barosu 
adına
Baro Başkanı Av. Hicran KANDEMİR

16.04.2024
AV. FUNDA ÖZTÜRK ALTUNTAŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.