TBB 2014/78 NOLU DUYURUSU
Tarih: 22.10.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 1877


Ankara 10.09.2014
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2014/78

 

Türkiye Barolar Birliği (TBB) ile Denizbank A. Ş. arasında gerçekleştirilen anlaşma çerçevesinde Türkiye’ nin her yerindeki tüm Baro üyesi Avukatlara aşağıda belirtilmiş olan çeşitli avantajlar sağlanmıştır.

Denizbank ile TBB arasındaki işbirliği kapsamında;

  • Denizbank Afili Bonus kredi kartına başvurup teslim alan Avukatların eş veya çocuklarından birine SYDF (Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Fonu/Sağlık Sigortası) hediye edilecektir.*

 

  • SYDF hediyesini almak için Avukat TBB web sitesinden başvuru yaparak sigortanın yapılacağı eş/çocuk bilgi girişini yapacak ve ödeme bilgisi alanına eklenen DenizBank Promosyonu alanı seçilerek Denizbank tarafından ödeme seçeneği seçilecektir.**
  • Afili Bonusunu teslim alan Avukatlara ayrıca 1 yıl boyunca aylık 1.000 TL harcama sözü vermeleri halinde 100.000 TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortası hediye edilecektir***

 

  • Banka Afili Bonus Kredi Kartını alan Avukatlara 1 yıl boyunca Kart ücreti yansıtmayacaktır.
  • Eş ve Çocuğu olmayan veya tercihini Sigorta yönünde de kullanmayan Avukatlar için Banka ilgili Kredi Kartına Hediye bedelini (120 TL.) Bonus olarak yükleyecektir.

 

  • Banka, Sözleşme kapsamında stajını bitiren ve sicile kayıtlı olan Avukatlara 6,000 TL’ye kadar evraksız, masrafsız ve kefilsiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunacaktır.
  • Banka, Staj Kredisi ödemelerini Bankadan yapan Avukatlardan kart ücreti, hesap işletim ücreti ve EFT / Havale işlem ücreti almayacaktır.

 

  • Barokarta Afili Bonus Kredi Kartı ile yükleme yapılması halinde 50 TL ve üzeri yüklemelerin % 10’ luk kısmını (50 TL’ ye kadar) Afili Bankacılıktan hediye Bonus olarak alabilecektir.

 

 

  • Türkiye’ nin her yerinde Afili Bonus Kredi Kartının sağlamış olduğu indirim, hediye ve hizmetlerin yanısıra, Kiralık Kasa, Para yatırma ve çekme işlemlerinde Afili Bankacılık Müşterisi olarak özel ayrıcalıklardan da yararlanılabilecektir.

  
Banka ile yapılan anlaşma içeriğine uygun afişler Barolarımıza gönderilmiş olup, kampanyanın Baronuz mensubu meslektaşlarımıza duyurulmasını rica ederim. 

Saygılarımızla.

 

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Türkiye Barolar Birliği

 

 

 

 

NOT:
*Afili Bonusunu teslim almış eş/çocuk durumu olmayan Avukatların talepleri halinde Mesleki Sorumluluk Sigortası hediye edilecektir. 
**Avukatın SYDF hediyesini alabilmesi için TBB web sitesinden bilgi girişi yapması gerekmektedir.

*** Afili Bonusunu teslim alan Avukatlar Denizbank İletişim Merkezi tarafından aranarak Mesleki Sorumluluk Sigortası hediyesi için talebi alınacaktır. Avukat ayrıca kendisi Denizbank İletişim Merkezini arayarak kampanya talebini yapabilir. Kampanya şartlarında belirtilen harcama şartlarını yerine getirmeyen Avukatların kartına 100 TL ceza tutarı yansıtılır.

 

 

Adres: Oğuzlar Mah. Barış Manço Cad. Av.Özdemir Özok Sokak No:8   06520 Balgat - ANKARA

                                                                                          Tel: 0 (312) 292 59 00 - Faks : 0 (312) 286 55 65

                                   İnternet Adresi: www.barobirlik.org.tr      e-mail: tbb@barobirlik.org.tr

28.03.2024
AV. FUNDA ÖZTÜRK ALTUNTAŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.