AralıkOcakŞubat

Ankara 21.10.2014
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2014/88

Konu: Barolarımızın Barokart aktarımları hakkında.

15.10.2014 tarih ve 2014/85 nolu duyurumuz ile de belirtildiği üzere söz konusu yasal zorunluluk nedeni ile; Yönetim Kurulumuz Barokart İşletmesi ve tüm hizmetlerin devredilmesine karar vermiştir.

Barokarta yapılacak para yükleme işlemleri ile ilgili Turk Elektronik Para A.Ş. yetkili olup, hesap numaraları aşağıdaki gibi değişmiştir. 21.10.2014 tarihinden itibaren Barolarımızdan yapılacak nakit barokart yüklemelerinin söz konusu hesaba aktarılması gerekmektedir. Aktarımların her haftanın Cuma günü ya da yapılan yükleme tutarının toplam 50.000 TL’ye ulaşması durumunda ivedilikle yapılması gerekmektedir. Ayrıca Barolarımızdaki pos cihazlarından avukatlarımızın yapacağı harcamalara ilişkin Barolarımızın alacaklarına dair şirket yetkilileri ile mahsuplaşma yapılması gerekmektedir. Gereken aktarımların belirlenen şekilde yapılmaması halinde ise ilgili Barolarımızın üyesi meslektaşlarımızın barokarta yükleme işlemi yapılamayacaktır. Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili şirket yetkilileri ile görüşülmesi hususu önemle bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Başkanı

TURK ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME SİSTEMLERİ A.Ş.
E-Posta : ebru.gunduz@turkpara.com.tr
Telefon : (312) 291 99 99