AralıkOcakŞubat

Ankara 15.10.2014
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2014/85

Konu: Barokart Devri ve Yükleme Hesaplarının Değişmesi hakkında.

20.06.2013 Tarih ve 6493 Sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun ve  Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından düzenlenen: 27 Haziran 2014 Tarihli Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para İhracı ile Ödeme Kuruluşları ve Elektronik Para Kuruluşları hakkında Yönetmelik gereğince Barokart’ ın Elektronik Para İşletici Kuruluş tarafından işletilmesi gerekmektedir.

İlgili kanun gereği; Yönetim Kurulu Kararı ile Barokart İşletmesi ve tüm hizmetleri Kanunla getirilen düzenlemeye uygun hareket etmek amacı ile Turk Elektronik Para A.Ş. ne devredilmiştir. Barokart'a yapılacak para yükleme işlemleri ile ilgili adı geçen şirket yetkili olup, hesap numaraları aşağıdaki gibi değişmiştir. Eski banka hesaplarımıza yükleme yapılamamaktadır. Düzenleme ve geçiş aşaması ile ilgili test aşaması tamamlanmış 13 Ekim 2014 tarihinden itibaren yapılan tüm işlemler Turk Elektronik Para A.Ş. tarafından yürütülecektir.

Saygılarımızla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU
Başkanı

Ziraat Bankası - BaroKart - TL Yükleme Hesabı

TURK ELEKTRONİK PARA VE ÖDEME SİSTEMLERİ A.Ş.

TR44 0001 0019 3769 4354 0950 01

Ayrıca BaroKart’a Denizbank Şube/ATM/Internet Şubesinden ve Türk Ekonomi Bankası Şube/ATM ve Internet Şubesinden TL Yükleme yapılabilir.

Adres: Oğuzlar Mah. Barış Manço Cad. Av.Özdemir Özok Sokak No:8   06520 Balgat - ANKARA

Tel: 0 (312) 292 59 00 - Faks : 0 (312) 286 55 65

İnternet Adresi: www.barobirlik.org.tr      e-mail: tbb@barobirlik.org.tr