SAĞLIKTA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ
Tarih: 29.12.2014 23:00:00| Okunma Sayısı: 1532

SAĞLIKTA BÜYÜK İŞBİRLİĞİ

25.12.20141264

Türkiye Barolar Birliği ile Özel Gazi Hastanesi, Medicalpark Hastanesi, Akut Kalp Damar Hastanesi, Su Hastanesi ve Tınaztepe Hastanesi temsilcileri arasında, İzmir Barosu’nun ev sahipliğinde tedavi hizmetleri alım sözleşmeleri imzalandı.

Sözleşmeler, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu ile Özel Gazi Hastanesi Müdürü Dr. Adviye Onay, Medicalpark Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Seyhan Kahrıman, Akut Kalp Damar Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Dr. Necmeddin Yakut, Su Hastanesi İnsan Kaynakları Müdürü Ebru İşler, Tınaztepe Hastanesi Sağlık Hizmetleri Müdürü Dr. Serap Uluırmak tarafından imzalandı.

İzmir Barosu’nun ev sahipliği yaptığı imza törenine; İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Genel Sekreter Av. A. Şakir Uzun, Sayman Av. Nilay Ertem Durlu, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri, TBB delegeleri, Türkiye Barolar Birliği Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken, TBB Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Müdürü Abdurrahman Karip ile çok sayıda avukat katıldı.

İmza töreni sonrasında, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’na Özel Gazi Hastanesi ve Akut Kalp Hastanesi temsilcileri tarafından plaket takdim edildi.

Anlaşmalar kapsamında; avukatlar ve stajyer avukatlar, yukarıda isimleri anılan beş kurumun yedi hastanesinde, TBB Yardım Fonu kapsamında olan yatarak tedavi ve onkoloji hastalıklarında ayaktan tedavilerde sağlık hizmetleri için tamamı Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu (SYDF) tarafından karşılanmak üzere herhangi bir ücret ödemeden özel koşullarda tedavi olabilecekler. Ayaktan tedavide de yine çok uygun indirim koşulları ile hasta ödemeli olarak hizmet alabilecekler.

Sisteme kayıt yaptırarak üye olan avukat eş ve çocukları da bu hizmetlerden aynı koşullarda yararlanabilecekler.

*Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım ve Dayanışma Fonu Yönetmeliği 1 ve 3 nolu yönergede tarif edilen istisnalar hariçtir.

Ayrıntılı bilgi için:

http://sydf.barobirlik.org.tr

19.04.2024
AV. FUNDA ÖZTÜRK ALTUNTAŞ
BARO BAŞKANI

BARO LEVHASI


© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.