EkimKasımAralık
ZİYARETLER
Tarih: 31.12.2012 22:00:00 | Okunma Sayısı: 3728 | | |
Sinop Barosu ailesine katılan Av. Kerem Anılcan ARSLAN'ı,Sinop Barosu Yönetimi olarak ziyaret ettik.04/10/2017

Sinop Barosu ailesine katılan Av. Aylin Gülbahar SARI'yı,Sinop Barosu Yönetimi olarak ziyaret ettik.26/09/2017

Sinop Barosu ailesine katılan Av. Gizem KARADUMAN'ı ve yeni ofisine taşınan Av. Yılmaz KARADUMAN'ı Sinop Barosu Yönetimi olarak ziyaret ettik. 21/09/2017

C.Başsavcısı Sayın Duygu BAYAR,A.C.M. Başkanı Sayın Hasan KOL,C.Savcısı Sayın Tuğçe ÇERİ,C.Savcısı Sayın Dilvin ATALAY ASLAN,C.Savcısı Sayın Yücel ERTAŞ,C.Savcısı Sayın Hüseyin ÇAKIRCA,C.Savcısı Sayın Mithat ÖZ,Hakim Sayın Başak ALTINOK,Hakim Sayın Özge KURU,Hakim Sayın Amine ERTAŞ, Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret etti.(24/07/2017)

Erzincan Baro Başkanı Sayın Av. Adem AKTÜRK,Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerimizi ziyaret etti.(17/07/2017)

Sinop İl Emniyet Müdürü Sayın Ercan DAĞDEVİREN, Sinop Baro Başkanı Av. Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.(19 Nisan 2017)

Kurgusal Duruşma Yarışma için Trabzon'a giden Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR ve Stj. Av.Burak ULUKAN,Stj. Av. Özge ÖZDEMİR,Stj Av. Sefer Can FIRAT ve Stj. Av. Ünzile KAZEL, Ordu Baro Başkanı Av. Murat Haluk Poyraz'ı makamında ziyaret ettiler. (17/02/2017)

CHP İl Yönetimi, Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzu makamında ziyaret etti.(25 Ocak 2017)

Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu  Üyelerimiz,Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL'Ü makamında ziyaret etti.(08/12/2016)

Sinop Eğitim Sen(Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası) ve Ayancık Çevre Koruma Derneği,Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzu makamında ziyaret etti.(24 Kasım 2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu üyeleri, 18 Kasım 2016 Cuma günü Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran’ı makamında ziyaret ettiler.(18 Kasım 2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU' nu makamında ziyaret etti.

Sinop Valisi Hasan İPEK, Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzu makamında ziyaret etti.(08 Kasım 2016)

CHP İl Yönetimi, Baro Başkanımız ve Yönetim Kurulumuzu makamında ziyaret etti.(14 Ekim 2016)

TBB BAŞKANI VE BARO BAŞKANLARI HAİN DARBE GİRİŞİMİNE KARŞI DAYANIŞMA KARARLILIĞINI GÖSTERMEK ÜZERE ANITKABİRİ VE CUMHURBAŞKANINI ZİYARET ETTİ(16/08/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir, TBB Başkan Yardımcısı Av. Berra Besler'i makamında ziyaret etti. Ziyarette TBB Başkan Başdanışmanı Av. Zafer Köken de bulundu.(21/07/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR. Isparta Baro Başkanı Av. Gökmen H. GÖKMENOĞLU'nu ziyaret etti.(07/05/2016)

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin FEYZİOĞLU ve Başdanışmanı Av. Zafer KÖKER baromuzu ziyaret etti.(30/04/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir Edirne Barosu Başkanı Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir Av. Özgür Yıldırım'ı ziyaret etti.(16/04/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir ve Başkan Yardımcımız Av.Funda Öztürk Altuntaş, HSYK 1.Daire Üyesi Ömür Topaç'ı makamında ziyaret etti.19/04/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir ve Başkan yardımcımız Av. Funda Öztürk Altuntaş Yargıtay 21. Ceza Dairesi üyesi Berkün Köksal'ı makamında ziyaret etti.(19/04/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir ve Başkan yardımcımız Av. Funda Öztürk Altuntaş Yargıtay 7. Ceza Dairesi Üyesi Birsen Karakaş'ı makamında ziyaret etti.(19/04/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir ve Başkan Yardımcımız Av. Funda Öztürk Altuntaş Sinop CHP Milletvekilimiz Barış Karadeniz'i makamında ziyaret etti.19/04/2016)

Baro Başkanımız Av. Hicran Kandemir ve Başkan Yardımcımız Av. Funda Öztürk Altuntaş Sinop AKP Milletvekilimiz Nazım Maviş'i makamında ziyaret etti.(19/04/2016)

Baro Başkanımız Av.Hicran Kandemir ve Baro Başkan Yardımcımız Av.Funda Öztürk Altuntaş Yargıtay 2. Hukuk Dairesi Başkan'ı Ömer Uğur Gençcan'ı makamında ziyaret etti.(19/04/2016)

Sinop Sanayi ve Ticaret Odası(STSO) Başkanı Erol DERİCİ, Baro Başkanımız Av.Hicran KANDEMİR'i makamında ziyaret etti.(05/04/2016)

Sinop Belediyesi Başkanımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.(08/03/2016)

Eski Baro Başkanımız Av. Ali Galip ERGÜL ve  Antalya Barosu Eski Başkanı  Av. Gürkut ACAR,Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR 'i makamında ziyaret etti. (07/03/2016)

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat DALGIN Baro Başkanımız Av. Hicran KANDEMİR'İ makamında ziyaret etti.(28/01/2016)

Sinop İl Emniyet Müdürü ''Yusuf Biner'' ve Sinop İl Jandarma ve Garnizon Komutanı '' Albay Şefaaddin Serter'' Baro Başkanımızı ziyaret etti.  27/02/2015

Sinop Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerlimiz'in Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER'e ziyareti. (30/01/2015)

Baro Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin İstanbul Barosu ve Baro Başkanı Ümit KOCASAKAL'a Ziyareti

Türkiye Barolar Birliği Disiplin Kurulu Başkanı Av. M. Haşim Mısır'a ziyaret.

Ankara Baro Başkanı Av. Hakan Canduran'ı ziyaret.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu'na ziyaret.

Sinop Baro Başkanı Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Boyabat'ta görev yapan Avukatlar ve Hakim, Savcıları ziyaret etti.

Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL Sinop Baro Başkanı ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Sinop Baro Başkanı Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sinop Valisi Yavuz Selim KÖŞGER'İ makamında ziyaret etti.

•    Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf BİNER Sinop Baro Başkanı Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu Üyelerini
      ziyaret etti.
  •     Sinop Baro Başkanı Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulu  Üyeleri Sinop Belediye Başkanı Baki ERGÜL'Ü makamında ziyaret etti.
  •      Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü GÜNDOĞDU Sinop Baro Başkanı Hicran KANDEMİR ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

23.11.2017 Perşembe