AralıkOcakŞubat

Ankara 02.02.2015
BARO BAŞKANLIĞI
DUYURU NO:2015/9

Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışmasının birinci aşaması olan Bölge Elemelerinin daha önce ilan edilerek duyurulan yarışma tarihinin; 02-03 Mayıs 2015 olarak değiştirilmiş olduğuna ilişkin duyurudur.

Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışması”nın birinci aşaması olan Bölge Elemelerinin, 21 Ocak 2015 tarihli yazımız ile 18-19 Nisan 2015 (Cumartesi ve Pazar günleri) yapılacağını duyurmuştuk. Ancak aynı tarihlerde Amasya’da “Genç Avukatlar Kurultayı’”nın yapılacak olması ve iki çalışmanın da Türkiye genelindeki Baroları ilgilendirmesi sebebiyle, katılımı etkileyeceği tarafımızdan değerlendirilmiş olup, stajyer avukatlara yarışmaya hazırlanmaları için daha fazla süre imkanı da tanıma düşüncesiyle; Bölge Elemelerinin 02-03 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılmasının uygun olacağına karar verilmiştir.

Bu çerçevede Stajyer Avukatlar Türkiye Kurgusal Duruşma Yarışmasına katılım başvuruları ve yarışmanın yapılacağı illerin tespitine dair bilgilendirme süresi de 16 Şubat 2015 tarihine kadar uzatılmıştır.

Avukat adayı stajyerlerimizin mesleki gelişimi ve Barolarımız stajyerleri arasındaki dayanışma ve yakınlaşma açısından son derece faydalı bulduğumuz bu programa tüm Barolarımızın katılacağını ümit eder, katılacak yarışmacılara şimdiden başarılar dilerim.

Saygılarımla.

Avukat Metin FEYZİOĞLU